TAPET “SPRING TIME”: TUTORIAL PATCHWORK.

Com us vàrem avançar la setmana anterior, Les Antònies volem experimentar una mica. En aquest post us presentem un tapet totalment customitzat, fruit d’aquesta necessitat de provar coses noves.
La base és un tapet de cotó blanc, amb petits brodats, calats i puntes, però amb un aspecte molt llis. Nosaltres el que buscàvem era donar vida i alegria, per això, vàrem fer un esbós, que us afegim per què us feu una idea de com va sorgir la inspiració. Regirant entre els nostres retalls, labors de ganxet i d’altres complements, reunirem tot el material que necessitàvem.
Per començar, vam fer el patró d’una flor i amb entretela adhesiva damunt dels retalls més grans, vam retallar tres flors; amb el mateix procediment vàrem fer els centres i les fulles. Per fer les tiges i els pals de la tanca, vam aprofitar els retalls més petits que ens quedaven de tallar quadrats; per la base de la tanca, un tros de texà fi.
El núvol és un conjunt d’hexàgons i els vam  fer com els del tutorial dedicat a ells; el sol és un granny rodó, que també us hem explicat en un altre post.
Amb tot fet, el muntatge és senzill. La tanca la vam cosir a màquina amb repunts ornamentals de colors contrastats. Les tiges també les vam cosir a màquina, integrant el centre de la flor i la flor. A mà, fixàrem la flor i el centre; també cosírem una peça de fusta per guarnir. Els hexàgons es van cosir a mà, igual que el granny, que es va fixar a mà. L’única cosa que no vam haver de cosir, van ser les puntes liles, que portaven adhesiu.
Ja veieu el resultat. Es pot fer servir de tapet o es pot emmarcar, però el més important es jugar; no cal ser precís, perquè així es dona un aire més fresc i naïf a tot el conjunt, encara que no és obligatori ser tan espontani; si us agraden més les coses precises, segur que queda igual de bonic.


UN TOC ALEGRE I NAÏF AL PATCHWORK!!!


TAPETE “SPRING TIME”: TUTORIAL PATCHWORK.

Como os avanzamos la semana anterior, Les Antònies queremos experimentar un poco. En este post os presentamos un tapete totalmente customizado, fruto de esta necesidad de probar cosas nuevas.
La base es un tapete de algodón blanco, con pequeños bordados, calados y puntillas, pero con un aspecto muy liso. Nosotras lo que buscábamos era dar vida y alegría, por esto, hicimos un esbozo, que os anexamos para qué os hagáis una idea de como surgió la inspiración. Revolviendo entre nuestros retales, labores de ganchillo y otros complementos, reunimos todo el material que necesitábamos.
Para empezar, hicimos el patrón de una flor y con entretela adhesiva sobre los retales más grandes, recortamos tres flores; con el mismo procedimiento hicimos los centros y las hojas. Para hacer los tallos y los palos de la valla, aprovechamos los retales más pequeños que nos quedaban de cortar cuadrados; para la base de la valla, un trozo de tejano fino.
La nube es un conjunto de hexágonos y los hicimos como los del tutorial dedicado a ellos; el sol es un granny redondo, que también os hemos explicado en otro post.
Con todo hecho, el montaje es sencillo. La valla la cosimos a máquina con pespuntes ornamentales de colores contrastados. Los tallos también los cosimos a máquina, integrando el centro de la flor y la flor. A mano, fijamos la flor y el centro; también cosimos una pieza de madera para adornar. Los hexágonos se cosieron a mano, igual que el granny, que se fijo a mano. La única cosa que no tuvimos que coser, fueron las puntillas lilas, que llevaban adhesivo.
Ya veis el resultado. Se puede usar de tapete o se puede enmarcar, pero lo más importante es jugar; no hace falta ser preciso, porqué así se da un aire más fresco y naíf a todo el conjunto, aunque que no es obligatorio ser tan espontaneo; si os gustan más las cosas precisas, seguro que queda igual de bonito.
¡¡¡UN TOQUE ALEGRE Y NAÍF AL PATCHWORK!!!


RUNNER TABLE "SPRING TIME": TUTORIAL PATCHWORK.

As we advance the previous week, Les Antònies want to experiment a little. In this post we present a fully customized runner table, as a result of this need to try new things.
The base is a runner table of white cotton, with small embroidery, openwork and lace, but with a very sleek look. What we wanted was to give life and joy, for this reason, we make a sketch, that we add for give you an idea of how did the inspiration. Stirring among our scraps, crochet work and other accessories, we gather all the material that we needed.
To begin with, we did the pattern of a flower and with larger cuts on top of adhesive interlining, we cut three flowers; with the same procedure we do the centres and leaves. To make the stems and the masts of the fence, we take advantage of the smaller cuts that we were to cut the squares; at the base of the fence, a piece of thin denim.
The cloud is a set of hexagons and we made them as the tutorial related to them; the sun is a round granny, which we also explained in another post.
Whit all done, assembly is simple. We sewed the fence to machine with ornamental stitching on contrasting colours. Also we sewed the stems to machine, integrating the centre of the flower and the flower itself. Handmade, we set up the flower and the centre; we also sewed a piece of wood to decorate. The hexagons are stitched by hand, just like the granny, which is fixed by hand. The only thing we did not have to sew, were the lilac laces, carrying adhesive.
As you can see the result. You can use it like a runner table or you can frame it, but the most important thing is to play; you don't need to be precise, because this is a fresher and naïve in the entire set, although it is not compulsory to be as spontaneous; If you like more precise things, sure that it is just as beautiful.


A JOYFUL AND NAÏVE TOUCH TO THE PATCHWORK!!!


 photo Subscripcioacutesobres_zps9cf2e0ca.jpg

Share this:

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

COMENTARIS

7 comentaris:

 1. Que bonico!!!!
  M'encanta!
  Tinc que fer uno per al taller!

  Un Besazo gigante!!
  Corona de Cumple de Princesas
  http://www.cosetesdemarta.com

  ResponElimina
 2. Ostres doncs em sembla un tapete molt divertit perquè combina diferents textures i tècniques. molt original!
  http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 3. Completamente de acuerdo, chicas, en que hay que dejar volar la imaginación a veces y dejar de ser tan estricta para que las labores también tengan su personalidad propia y el sello personal de la persona que las crea. Le habéis dado un aire nuevo al patchwork en esta labor y la hace muy especial. Està molt xula! Besossss!

  ResponElimina