SWINGING VINTAGE PELS #domingosilustrados.

L’estil vintage és la inspiració de Les Antònies per aquest dibuix. Ens hem fixat en els swinging sixties dels Beatles i les minifaldilles de la Mary Quant per plasmar-ho en aquest disseny.

La combinació de rosa, lila i blau li dóna un aire molt juvenil i una mica primaveral. El dibuix l’hem realitzat amb retoladors negres de diferents gruixos i llapis de colors aquarel·lables.
Us esperem a FB amb els vostres dibuixos, doodles, pintures, il·lustracions o les obres d’art que vulgueu compartir a la xarxa amb l’etiqueta #domingosilustrados. Hem d’escampar la creativitat arreu.


ELS COLORS PASTEL DELS 60’S!!!


SWINGING VINTAGE PARA LOS #domingosilustrados.

El estilo vintage es la inspiración de Les Antònies para este dibujo. Nos hemos fijado en los swinging sixties de los Beatles y las minifaldas de Mary Quant para plasmarlo en este diseño.
La combinación de rosa, lila y azul le da un aire muy juvenil y un poco primaveral. El dibujo lo hemos realizado con rotuladores negros de diferentes gruesos y lápices de colores acuarelables. 
Os esperamos en FB con vuestros dibujos, doodles, pinturas, ilustraciones o las obras de arte que queráis compartir en la red con la etiqueta #domingosilustrados. Tenemos que esparcir la creatividad por todas partes.




¡¡¡LOS COLORES PASTEL DE LOS 60’S!!!


SWINGING VINTAGE FOR THE #domingosilustrados.

Vintage style is the inspiration of Les Antònies for this drawing. We have noted in the Beatles swinging sixties and Mary Quant's miniskirts to capture it in this design.
The combination of pink, purple and blue gives a very youthful and a bit of spring look. The drawing has been done with black marker pens of different thicknesses and watercolour pencils.
We hope to see you on FB with your drawings, doodles, paintings, illustrations or the works of art that you want to share on the network with the tag #domingosilustrados. We have to spread creativity around the world.


THE PASTEL COLORS OF THE 60's!!!


 photo Subscripcioacutesobres_zps9cf2e0ca.jpg

Share this:

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

COMENTARIS

11 comentaris:

  1. Molt inspirador i bonic!!! M'agrada el contrast de les línies negres, amb el tons pastels, genial!!!
    Vaig a rescatar uns dibuixos de vehicles vintage que tinc, no tenen tant glamour com la vostre model, però estan força bé :)
    Fins ara!

    ResponElimina
  2. Qué bonita ilustración!! Me encanta!! :D

    ResponElimina
  3. Simplemente fashion! me encanta el trazado, los colores y sobre todo, el estilo!

    ResponElimina
  4. Irresistiblemente fashion!, m'encanta la combinació del fons de la ciutat amb blanc i negre amb el glamour de la model.
    Bona setmana maques!

    ResponElimina
  5. Muy muy Fashion!!!! Es genial....¡¡me chifla!!
    Besitos.

    ResponElimina
  6. Muchas gracias por vuestros comentarios! :D

    ResponElimina
  7. Super fashion, me gusta mucho el toque vintage. :D

    ResponElimina