OH PRINCES ALS #DOMINGOSILUSTRADOS.


Aquest diumenge Les Antònies volem compartir amb vosaltres un disseny de moda. Ens hem atrevit amb un vestit de núvia, més que res per provar com representar les transparències i les blondes.
El dibuix l’hem realitzat amb retoladors de punta fina negres, retolador blanc per donar llum i, com és habitual en nosaltres, llapis de colors aquarel·lables.
No cal que us diguem que ens trobareu a la pàgina de FB i que volem que participeu amb els vostres dibuixos, il·lustracions, mixed media, collages, doodles, dissenys, pintures, etc. No us oblideu de la nostra etiqueta: #domingosilustrados.

BLONDES I TRANSPARÈNCIES!!!


OH PRINCES EN LOS #DOMINGOSILUSTRADOS.

Este domingo Les Antònies queremos compartir con vosotr@s un diseño de moda. Nos hemos atrevido con un vestido de novia, más que nada para probar como representar las transparencias y las blondas.
El dibujo lo hemos realizado con rotuladores de punta fina negros, rotulador blanco para dar luz y, como es habitual en nosotras, lápices de color acuarelables.
No hace falta que os digamos que nos encontraréis en la página de FB y que queremos que participéis con vuestros dibujos, ilustraciones, mixed media, collages, doodles, diseños, pinturas, etc. No os olvidéis de nuestra etiqueta: #domingosilustrados.

¡¡¡BLONDAS Y TRANSPARENCIAS!!!


OH PRINCES TO THE #DOMINGOSILUSTRADOS.

This Sunday Les Antònies want to share with you a fashion design. We have dared with a wedding dress, more than nothing to test how representing the transparencies and the laces.
The drawing has been done with fine tip black markers, white marker to give light and, as is usual in us, watercolour pencils.
It is not necessary we say to you that you will find us on FB

and we want you to participate with your drawings, illustrations, mixed media, collages, doodles, designs, paintings, etc. Don't forget our label: #domingosilustrados.


LACES AND TRANSPARENCIES!!!

Share this:

, , , , , , , , , , , , , , , ,

COMENTARIS

5 comentaris: