L’HIVERN DE LES ANTÒNIES A #domingosilustrados.

Les Antònies també tenim wishlist. Una de les coses que més ens agradaria és fer-nos amb un abric llarg, de llana i ben calentó. I si poguéssim afegir una americana, uns pantalons amples de llana, un jersei amb un bon coll i unes “sneakers” per caminar ben lleugeres i ràpides, seríem les persones més felices del món.
El dibuix l’hem fet amb retoladors negres de diferents gruixos i hem pintat amb llapis de colors aquarel·lables.
Recordeu que esperem els enllaços de les vostres obres d’art al FB amb l’etiqueta #domingosilustrados. Volem donar color i creativitat a tota la xarxa.


BLAU D’HIVERN!!!


EL INVIERNO DE LES ANTÒNIES EN #domingosilustrados.

Les Antònies también tenemos wishlist. Una de las cosas que más nos gustaría es conseguir un abrigo largo, de lana y bien calentito. Y si pudiéramos añadir una americana, unos pantalones anchos de lana, un jersey con un buen cuello y unas “sneakers” para caminar bien ligeras y rápidas, seriamos las personas más felices del mundo.
El dibujo lo hemos hecho con rotuladores negros de diferentes grosores y hemos pintado con lápices de colores acuarelables.
Recordad que esperemos los enlaces de vuestras obras de arte en FB con la etiqueta #domingosilustrados. Queremos dar color y creatividad a toda la red.




¡¡¡AZUL DE INVIERNO!!!


THE WINTER OF LES ANTÒNIES IN #domingosilustrados.

Les Antònies also have a wishlist. One of the things that we would like is to get a long wool coat very warm. And if we could add a jacket, wide trousers of wool, a sweater with a good neck and some sneakers for walking agile and very quickly, we would be the happiest people in the world.
The drawing has been done with black marker pens of different thicknesses and we painted with watercolour pencils.
Remember that we hope the links of your works of art to the FB with the tag #domingosilustrados. We want to give colour and creativity to the whole network.



WINTER BLUE!!!


 photo Subscripcioacutesobres_zps9cf2e0ca.jpg

Share this:

, , , , , , , ,

COMENTARIS

8 comentaris:

  1. Es verdad que con ese tiempo, un abrigo no sería de más! Me encanta de ilustración de moda!

    ResponElimina
  2. Tremendo!!!!!!!!!, el abrigo y la ilustración!
    Feliz domingo reinas!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Muchas gracias a todas!!! Besos!!! :D :D

    ResponElimina
  4. Qué chulo chicas! :) Me encanta la ilustración :)

    ResponElimina
  5. Això és un dibuix de primera categoria! Una autèntica passada! Està molt ben fet l'efecte del moviment (la noia caminant...) i els colors encertadíssims :-))

    ResponElimina