“LABORES DEL HOGAR” I LES ANTÒNIES.

Segur que la majoria de vosaltres coneix molt bé la revista “Labores del Hogar”. Ja sabeu que podeu trobar qualsevol patró i tutorial de ganxet, punt, patchwork, costura i un munt de coses més, amb la confiança absoluta que són acurats i sense error.
En aquesta ocasió “Labores del Hogar” i Les Antònies col·laborem per donar-vos l’oportunitat, a les seguidores del nostre blog o a les vostres amistats, de poder aprofitar una oferta estupenda. Per les lectores habituals d’aquesta publicació o per les que l’heu descobert fa poc, se us ofereix la possibilitat d’obtenir un any de subscripció a la revista amb un descompte d’un 40%  (35’50 € en comptes dels 59’40 €). A més podeu optar per dues ofertes amb regals diferents:
  • Dos llibres estupends: “Ideas con encanto” i “Creaciones de ensueño”.  
  • Un estoig organitzador DMC i 20 madeixes de llana, per poder deixar anar la vostra creativitat.

Esperem que aprofiteu aquesta oferta i us regaleu poder gaudir durant dotze mesos de la publicació degana i de referència del món “crafty”.


“LABORES DEL HOGAR”: TOTA UNA VIDA CRAFT!!!


“LABORES DEL HOGAR” Y LES ANTÒNIES. 

Seguro que la mayoría de vosotr@s conoce muy bien la revista “Labores del Hogar”. Ya sabéis que podéis encontrar cualquier patrón y tutorial de ganchillo, punto, patchwork, costura y un montón de cosas más, con la confianza absoluta de que están cuidados y sin error.
En esta ocasión “Labores del Hogar” y Les Antònies colaboramos para daros la oportunidad, a l@s seguidor@s de nuestro blog o a vuestras amistades, de poder aprovechar una oferta estupenda. Para l@s lector@s habituales de esta publicación o para l@s que la habéis descubierto hace poco, se os ofrece la posibilidad de obtener un año de suscripción a la revista con un descuento de un 40% (35’50 € en vez de 59’40 €). Además podéis optar por dos ofertas con regalos diferentes: 
  • Dos libros estupendos: “Ideas con encanto” y “Creaciones de ensueño”. 
  • Un estuche organizador DMC y 20 madejas de lana, para poder dejar ir vuestra creatividad. 

Esperamos que aprovechéis esta oferta y os regaléis poder disfrutar durante doce meses de la publicación decana y de referencia del mundo “crafty”.¡¡¡“LABORES DEL HOGAR”: TODA UNA VIDA CRAFT!!!


"LABORES DEL HOGAR" AND LES ANTÒNIES. 

Sure most of you know very well the magazine "Labores del Hogar". You already know that you can find any pattern and tutorial of crochet, knitting, patchwork, sewing and a lot of things more, with absolute confidence that they are accurate and without error.
On this occasion "Labores del Hogar" and Les Antònies work together to give you the opportunity, to the followers of our blog or your friends, to be able to take advantage of a great offer. For regular readers of this publication or for those that have discovered recently, it offers the possibility of obtaining a one-year subscription to the magazine with a discount of 40% (35'50€ instead of 59'40€). In addition, you can also choose two offerings with different gifts:
  • Two fantastic books: "Ideas con encanto" and "Creaciones de ensueño".  
  • An Organizer Case DMC and 20 skeins of wool, in order to let go your creativity.

We hope you take advantage of this offer and give you enjoyment for twelve months of the dean publication of reference in the "crafty" world.


"LABORES DEL HOGAR": A LIFETIME CRAFT!!!

   photo Subscripcioacutesobres_zps9cf2e0ca.jpg

Share this:

, , , , , , , , , ,

COMENTARIS

2 comentaris: