PATCHWORK+CORBATES=TOTE BAG.


La mama de Les Antònies necessitava una bossa per portar les seves labors i va decidir fer-se aquest Tote Bag amb retalls de corbates. Ja veieu que és més sobri del que normalment fem Les Antònies, però és una molt bona idea per reciclar totes aquelles corbates que els senyors ja no es posen o que estan més passades de moda del normal.
Aquesta vegada ens disculpareu perquè no us posarem el tutorial dibuixat, però us explicarem com podeu fer-vos la vostra pròpia versió.
Ja veieu que la part del davant és tota de corbates i la part del darrere és llisa. Podeu fer-vos un dibuix i distribuir els vostres trossos de corbata o podeu treballar amb tires o quadrats. Això us ho deixem al vostre criteri.
Una cosa imprescindible que heu de fer abans de tallar els trossos seguint el vostre patró, és que heu de posar al darrere de cada un entretela de la que s’enganxa, ja que les corbates, al ser de seda, poden donar-vos problemes al tallar i desviar-se del vostre patró; també us servirà per cosir més còmodament. Deixeu un marge de 0,50cm a cada banda per poder cosir bé les peces.
Quan ja tingueu el davanter fet, poseu la buata i un folre i feu el treball d’encoixinat (com vàrem fer amb el coixí crazy quilt); amb la tapa del darrere heu de fer el mateix. Les nanses no cal que les encoixineu. Ara ja teniu totes les peces.
Per muntar el Tote Bag us remetem als nostres tutorials anteriors (1 i 2) on explicàvem com fer-ho.
Esperem que us animeu a provar aquesta tècnica i recupereu l’elegància masculina dels petits dibuixos corbaters.

UN TOTE BAG ELEGANT, PERÒ INFORMAL!!!




PATCHWORK+CORBATAS=TOTE BAG.

La mamá de Les Antònies necesitaba una bolsa para llevar sus labores y decidió hacerse este Tote Bag con recortes de corbatas. Ya veis que es más sobrio de lo que normalmente hacemos Les Antònies, pero es una muy buena idea para reciclar todas aquellas corbatas que los señores ya no se ponen o que están más pasadas de moda de lo normal.
Esta vez nos disculparéis porque no os pondremos el tutorial dibujado, pero os explicaremos como podéis haceros vuestra propia versión.
Ya veis que la parte del delante es toda de corbatas y la parte trasera es en liso. Podéis haceros un dibujo y distribuir vuestros trozos de corbata o podéis trabajar con tiras o cuadrados. Esto os lo dejamos a vuestro criterio.
Una cosa imprescindible que tenéis que hacer antes de cortar los trozos siguiendo vuestro patrón, es que tenéis que poner detrás de cada uno entretela de la que se pega, puesto que las corbatas, al ser de seda, pueden daros problemas al cortar y desviarse de vuestro patrón; también os servirá para coser más cómodamente. Dejad un margen de 0,50cm a cada lado para poder coser bien las piezas.
Cuando ya tengáis el delantero hecho, ponéis la guata y un forro y hacéis el trabajo de acolchado (como hicimos con el  cojín crazy quilt); con la tapa trasera tenéis que hacer el mismo. Las asas no hace falta que las acolchéis. Ahora ya tenéis todas las piezas.
Para montar el Tote Bag os remitimos a nuestros tutoriales anteriores (1 y 2) donde explicábamos como hacerlo.
Esperamos que os animéis a probar esta técnica y recuperéis la elegancia masculina de los pequeños dibujos corbateros.

¡¡¡UN TOTE BAG ELEGANTE, PERO INFORMAL!!!




PATCHWORK + TIES = TOTE BAG.

The mum of Les Antònies needed a bag to carry her needlework and she decided to make this Tote Bag with scraps of ties. As you can see it's more sober than The Antònies normally do, but it is a very good idea to recycle all the ties that the Mr. will no longer be put or which are more fashion passes than usual.
This time you must forgive us because we’ll not drawn tutorial, but we will explain how you can make your own version.
As you can see that the front part is all of ties and the rear is plain. You can create a drawing and distribute your pieces of tie or you can work with strips or squares. This will leave it to your discretion.
One essential thing that you have to do before cutting the pieces in your pattern, is that you must put behind each ironing interlining, since ties, to be silk, can give you problems when cutting and deviate from your pattern; you will also sewing more comfortably. Leave a margin of 0,50cm to each side to be able to sew well the parts.
When you already have the front part made, place the backing and a lining and do the quilting work (as we do withthe crazy quilt pillow); with the rear lid, you must do the same. The handles don't need that quilting. Now you have all the pieces.
To mount the Tote Bag you take our previous tutorials (1 and 2) where we explained how to do this.
We hope that you decide to try this technique and retrieve the masculine elegance of small tie’s drawings.


A TOTE BAG ELEGANT, BUT CASUAL!!!



 photo Subscripcioacutesobres_zps9cf2e0ca.jpg

Share this:

, , , , , , , , ,

COMENTARIS

8 comentaris:

  1. Qué original!!! Me molan a mi estas cosas con las corbatas jejeje
    Lo que pasa que las que tiene mi padre, de allá cuando era joven, son feas a dolor jajajajajajajaja. Pero ahí las tiene de recuerdo. Lo mismo un día le desaparecen así como quien no quiere la cosa jajajaja
    XOXO

    ResponElimina
  2. Que original!! Feu unes coses super maques :D :D
    Petooons!!

    ResponElimina
  3. Toma ya originalidad de la madre de las retoños, ole la familia creativa!!!!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  4. Súper original. Os ha quedado un bolsa estupenda y bonita.

    Besitos.

    ResponElimina
  5. Oléeeeee!!! Es superoriginal. Me encanta. Es una chulada.
    Besitos.

    ResponElimina
  6. Ostres, quina passada!! hahaha queda genial!!! :-))

    ResponElimina
  7. Quina bona idea! És genial. Una família d'artistes!!

    ResponElimina
  8. Fantàstica idea! Donar-li una nova vida a les corbates per fer una bossa tan bonica i pràctita.
    Felicitats artistasses!
    Petons

    ResponElimina