UN MINI ÀLBUM AL NOSTRE GUST: TUTORIAL SCRAPBOOK.

Les Antònies sempre estem disposades a donar el nostre toc personal a tot allò que fem. En el cas d’aquest mini àlbum, hem improvisat amb papers decorats, cartolines i retoladors. No us donem el tutorial dibuixat perquè és tan simple que no cal més indicació que l’escrita.
Damunt d’uns papers decorats del quadern de papers “Mistletoe” de KaiserCraft, que ja vàrem usar anteriorment, hem dibuixat doodles. La mesura dels fulls és 16’5cmX8’25cm; hem fet servir la meitat d’un full sencer que és de 16’5cmX16’5cm; per les tapes hem reciclat un dibuix antic fet amb aquarel·les i retoladors metal·litzats. Per fer el suport hem utilitzat cartolina de color granat, retallant 5 pàgines de 18’5cmX9cm; dues són la portada i la contraportada i les altres tres les pàgines, pròpiament dites. Hem enganxat, amb cel·lo de doble cara, els papers decorats a les pàgines i el dibuix reciclat a les tapes.
Hem improvisat unes decoracions interiors i el títol del mini àlbum, dibuixat damunt de cartolina blanca els motius amb retolador negre de diferents gruixos i donant llum amb retolador blanc. Les hem enganxat amb cel·lo de doble cara. A la contraportada hem enganxat una etiqueta amb cel·lo de relleu. Hem fet dos forats a totes les pàgines i hem passat el cordó. Ja està preparat per posar les fotos.
Aprofitem, també, per explicar-vos que hem col·laborat al llibre ScrapLovers (Libros Cúpula de l’Editorial Planeta), iniciativa de Handbox, juntament amb altres 24 scrapers . El podeu trobar a la llibreria FNAC. Esperem que us agradi tant com a nosaltres ens ha agradat participar.SENZILL I ARTISTIC!!!


UN MINI ÁLBUM A NUESTRO GUSTO: TUTORIAL SCRAPBOOK.

Les Antònies siempre estamos dispuestas a dar nuestro toque personal a todo aquello que hacemos. En el caso de este mini álbum, hemos improvisado con papeles decorados, cartulinas y rotuladores. No os damos el tutorial dibujado porqué es tan simple que no necesita más indicación que la escrita.
Sobre unos papeles decorados del cuaderno de papeles “Mistletoe” de KaiserCraft, que ya usamos anteriormente, hemos dibujado doodles. La medida de las hojas es 16’5cmX8’25cm; hemos usado la mitad de una hoja entera que es de 16’5cmX16’5cm; para las tapas hemos reciclado un dibujo antiguo hecho con acuarelas y rotuladores metalizados. Para hacer el soporte hemos usado cartulina de color granate, recortando 5 páginas de 18’5cmX9cm; dos son la portada y la contraportada y las otras tres las páginas, propiamente dichas. Hemos pegado, con celo de doble cara, los papeles decorados a las páginas y el dibujo reciclado a las tapas.
Hemos improvisado unas decoraciones interiores y el título del mini álbum, dibujando sobre cartulina blanca los motivos con rotulador negro de diferentes gruesos y dando luz con rotulador blanco. Las hemos pegado con celo de doble cara. En la contraportada hemos pegado una etiqueta con celo en relieve. Hemos hecho dos agujeros en todas las páginas y hemos pasado el cordón. Ya está preparado para poner las fotos.
Aprovechamos, también, para explicaros que hemos colaborado en el libro ScrapLovers (Libros Cúpula de la Editorial Planeta), iniciativa de Handbox, juntamente con otras 24 scrapers. Lo podéis encontrar en la librería FNAC. Esperamos que os guste tanto como a nosotras nos ha gustado participar.
¡¡¡SENCILLO Y ARTÍSTICO!!!


A MINI ALBUM TO OUR LIKING: SCRAPBOOK TUTORIAL.

Les Antònies are always willing to give our personal touch to everything we do. In the case of this mini album, we improvised with decorated papers, cardboards and pens. Do not give you the tutorial outlined because it is so simple that you don't need more indication that the writing. 
Over some decorated papers of notebook of papers "Mistletoe" by KaiserCraft, which we used before, we've drawn doodles. The extent of the sheets is 16'5cmX8'25cm; we have used half a whole sheet which is 16'5cmX16'5cm; for the cover we've recycled an old drawing made with watercolours and metallic pens. To make the support we've used garnet colour cardboard, cutting out 5 pages of 18'5cmX9cm; two of them are the cover and the back cover and the other three pages, properly said. We have stuck with double-sided tape, the decorated papers in the pages and the recycled drawing at the covers.
We have improvised a few interior decorations and the title of the mini album, drawing on white cardboard motives with black marker of different thicknesses and giving light with white pen. We stuck them with double-sided tape. On the back we have pasted a label with tape in relief. We have made two holes in all the pages and we have passed the cord. It is now ready to put the photos.
We take the opportunity, too, to explain that we have participated in the book ScrapLovers (Libros Cúpula of the Editorial Planeta), initiative of Handbox, together with other 24 scrapers. You can find it at the FNAC Bookstore. We hope you enjoy it as much as liked us participate.


SIMPLE AND ARTISTIC!!!

Share this:

, , , , , ,

COMENTARIS

5 comentaris:

 1. És una cucada!! Quan l'he vist pel mòbil a l'Instagram (el meu mòbil és bastant senzillet i no és gaire ràpid... ) m'han vingut unes ganes boges de venir corrents aquí a veure'l bé (res com la pantalla de l'ordinador, diguin el que diguin) però llavors m'han entretingut i no arribo fins ara! ;-)

  M'encanta la vostra "anarquia" per conduir al terreny que us agrada tot allò que feu. Això sí que és distreure's i gaudir de les manualitats! Si us agraden els doodles, doncs decoreu amb doodles! clar que sí!! I aprofiteu els papers, i doneu a l'àlbum la mida que us sigui més còmoda! La llibertat creativa al poder! :-)

  I tot fet a mà... avui en dia, a l'Scrap, sinó tens màquines no ets ningú... que una enquadernadora, que una retalladora (aquestes que amb una "maneta" donen voltes i tenen totes les formes que volen) I les tisores? I el cutter? I on és la manualitat en el fet que t'ho retalli una màquina?... I què fem "els pobres" que no tenim calers per comprar tot això?

  Au, ja m'he desfogat! Visca les manualitats de debó! :-))

  ResponElimina
 2. Qué chulada de mini álbum!!!
  Oye, qué guay lo del libro!!!!. Me alegro un montón!!!
  XOXO

  ResponElimina
 3. Que bonito!!!, me encanta como te ha quedado, un beso y feliz fin de semana.

  ResponElimina