LES CORBES DE LA CRAFTY BLOGGERS SUNDAY DOODLE PARTY.


Fem que tot flueixi amb les corbes, ondulacions i sinuositats de les formes arrodonides. Deixem enrere la rigidesa de la línia recta i gaudim de la flexibilitat de la curvatura. La Crafty Bloggers Sunday Doodle Party d’aquesta setmana és així de suggerent.
Les Antònies hem jugat amb els colors i les ondulacions, creant una impressió alegre i serena per donar la benvinguda a la nova temporada. Només hem treballat amb ceres de colors, difuminat i creant superposicions i transparències. Una capa molt diluïda (més aigua que anilina) d’aquarel·la líquida per acabar de fondre el fons i ja està fet el nostre doodle.
En els enllaços següents trobareu la inspiració dels nostres Crafty Bloggers per acabar aquest mes amb tota la dolcesa de les corbes.
La propera Sunday Doodle Party estarà dedicada a: LA FRUITA DE LA TARDOR.

SEGUIM EL CAMÍ SINUÓS QUE ENS PORTA A L’OCTUBRE!!!


LAS CURVAS DE LA CRAFTY BLOGGERS SUNDAY DOODLE PARTY.
Hagamos que todo fluya con las curvas, ondulaciones y sinuosidades de las formas redondeadas. Dejemos atrás la rigidez de la línea recta y disfrutemos de la flexibilidad de la curvatura. La Crafty Bloggers Sunday Doodle Party de esta semana es así de sugerente.
Les Antònies hemos jugado con los colores y las ondulaciones, creando una impresión alegre y serena para dar la bienvenida a la nueva temporada. Sólo hemos trabajado con ceras de colores, difuminado y creando superposiciones y transparencias. Una capa muy diluida (más agua que anilina) de acuarela líquida para acabar de fundir el fondo y ya está hecho nuestro doodle.
En los enlaces siguientes encontraréis la inspiración de nuestros Crafty Bloggers para acabar este mes con toda la dulzura de las curvas.

La próxima Sunday Doodle Party estará dedicada a: LA FRUTA DEL OTOÑO.


¡¡¡ SEGUIMOS EL CAMINO SINUOSO QUE NOS LLEVA A OCTUBRE!!! 

THE CURVES OF THE CRAFTY BLOGGERS SUNDAY DOODLE PARTY.

Let everything flow with curves and undulations and recesses of the rounded shapes. We leave behind the rigidity of the straight line and enjoy the flexibility of curvature. The Crafty Bloggers Sunday Doodle Party of this week is so suggestive.
Les Antonies have played with the colours and the undulations, creating a serene and cheerful impression to welcome the new season. We have only worked with wax colours, shading and creating overlays and transparencies. One layer very dilutes (more water than aniline) liquid watercolour to finish merging the fund and our doodle is done.
In the following links you will find the inspiration of our Crafty Bloggers to finish this month with all of the gentleness of the curves.
The next Sunday Doodle Party will be devoted to: THE FRUIT OF THE AUTUM.

FOLLOW THE WINDING ROAD THAT LEADS TO THE OCTOBER!!!







 photo Subscripcioacutesobres_zps9cf2e0ca.jpg

Share this:

, , , , , , ,

COMENTARIS

10 comentaris:

  1. Unes corves genial!!! M'encanten els colors!!!
    Avui, per fi, he pogut unir-me!!! Moltes corves però en blanc i negre.

    ResponElimina
  2. Que bonitas te han quedado las curvas y que coloridas. Me gusta la técnica que has usado.

    ResponElimina
  3. Me gusta mucho como quedan estas curvas, y esos colores que habéis elegido .:)

    ResponElimina
  4. Me ha gustado mucho, y la técnica de las ceras es genial a mi me encanta...

    ResponElimina
  5. Me encanta la alegria que desprenden!!besos

    ResponElimina
  6. Chicas me encantan todos vuestros trabajos vaya grupo de artistas que se han reunido hoy!
    Un trabajo genial!!!!!!!!!
    Besos

    ResponElimina
  7. Hola! Avui arribo una mica tard, però arribo! Tot el dia que penso en que he de pujar el post al blog i fins ara no he pogut posar-me a fer-ho amb calma :-)

    Fantàstica la paleta de colors de la vostra proposta! :-) i ara vaig a gaudir passejant-me per tots els altres enllaços!!!

    ResponElimina
  8. Me requetechifla!!!! Es una chulada....¡¡cuanto color!! Tiene mucha fuerza y mucha energía....
    Besitos.

    ResponElimina
  9. Ooh queés això de les doodle party? Perdoneu, però estic a 3/4 de 15.. jejeje
    Ara miro les aportacions de les demés participants!

    ResponElimina